Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ υλοποίησε το έργο «Κωφοί Ενήλικες ως Πρότυπα για τον Κόσμο των Ακουόντων: Σύνδεσμοι της Ίδιας Αλυσίδας» / Sign Links

Οι υγιείς, ρεαλιστικές προσδοκίες για τους Κωφούς, οι θετικές αντιδράσεις στην κώφωση και η έκθεση σε Κωφούς πρότυπα ρόλων θα αναπτύξουν καλύτερα μια διπολιτισμική ταυτότητα και θα σχηματίσουν υγιείς σχέσεις με Κωφούς και ακούοντες. Η απόκτηση μιας διπολιτισμικής ταυτότητας είναι ζωτικής σημασίας για τους περισσότερους Κωφούς στην ανάπτυξη μιας παραγωγικής και ποιοτικής ζωής.

Ως αποτέλεσμα του έργου μας εκπαιδεύουμε επαρκώς Κωφούς ενήλικες ώστε να αποτελούν πρότυπα τόσο για τον κόσμο των Κωφών όσο και για τον Κόσμο των Ακουόντων.

Η ομάδα του Έργου ενημέρωσε τη σκοπιμότητα και τα οφέλη από την υλοποίηση του Έργου μέσα από ομιλίες και διαδραστικές δραστηριότητες σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο 4 Ιουνίου & Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 (Αίθουσα εκδηλώσεων του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου) τόσο δια ζώσης όσο και με ζωντανή μετάδοση.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Επόμενης Στάσης με τη Sign Links πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας Stand Up Comedy Performance με τίτλο “Show Time!

Φωτογραφίες από την ημέρα του Event μπορείτε να δείτε εδώ !

Photo Credits: vicky sioutopoulou (@musicheartminimal)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *