Επόμενη Στάση: Yogamazi 


🌴Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, 18:00-19:15
🌴Ανώτατος αριθμός ατόμων: Δέκα (10)
🌴Κρατήσεις με pm στη σελίδα μας σε facebook & instagram


🔔 Προσοχή: λόγω του περιορισμένου αριθμού, σε περίπτωση που κρατήσετε θέση, αλλά δεν μπορείτε να παρευρεθείτε τελικά, ενημερώστε μας ΕΓΚΑΙΡΩΣ, προκειμένου να μη στερηθεί κάποιο άλλο άτομο τη συμμετοχή του 


Το αίτημα της ηρεμίας και της ισορροπίας είναι κάτι που γνωρίζουμε όλα. Μέσα από την πρακτική της γιόγκα, προσπαθούμε να σταματήσουμε της διακυμάνσεις του νου, τα άγχη, την αβεβαιότητα. Κάνουμε μια βουτιά στην ανακάλυψη ενός βαθύτερου εαυτού, αναλλοίωτου που απλώνει τις ρίζες του στο χρόνο.
Στην πρακτική μας θα μάθουμε τις βασικές αρχές της γιόγκα, απλές τεχνικές ήρεμης αναπνοής καθώς και μερικές ευεργετικές θέσεις του σώματος. Όλα τα στοιχεία της πρακτικής μας θα είναι προσβάσιμα για ΟΛΑ τα άτομα, ΟΛΑ τα σώματα και εν γένει ΟΛΕΣ τις υφές της ανθρώπινης έκφρασης!


Το Yogamazi είναι ένα εγχείρημα το οποίο στοχεύει στην έυρεση των εργαλείων που θα μας επιτρέψουν να φροντίσουμε τη σχέση μας με το σώμα και το πνεύμα. Χρησιμοποιούμε ένα εύρος εργαλείων από την ορθή στάση του σώματος και την αναπνοή, μέχρι τη γιόγκα και τον υπαρξισμό! Η διδακτική τεχνική είναι απολύτως μαθητοκεντρική και ακολουθεί την αρχή απόλυτης εξατομίκευσης της πρακτικής.


Στην Επόμενη Στάση θα εξοπλίσουμε ακόμη περισσότερα εργαλεία, ώστε το μάθημα να απευθύνεται τόσο σε κωφά και βαρήκοα άτομα, όσο και σε ακουοντα και να μπορούν να επενδύσουν και να απολαύσουν την πρακτική δίχως επικοινωνιακό φραγμό.


Η απεύθυνση αυτή είναι ανοιχτή για όλα και με φροντίδα και έγνοια, είναι επίσης άνευ υποχρεωτικής οικονομικής συνεισφοράς.


Είναι στο πνεύμα της πρακτικής και της σχέσης που θέλουμε να αναπτύξουμε ότι το κάθε άτομο που θα συμμετέχει θα ενισχύσει το μπαρ της Επόμενης Στάσης παραγγέλνοντας ο,τι επιθυμεί και με μια μικρή προσφορά στην εισηγητρια του μαθήματος.


Η εμπιστοσύνη είναι διπλής κατεύθυνσης και όσο κρατάμε ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό, δίχως προσκόλληση, όλα θα βρουν το δρόμο τους!


🌴Τι χρειάζεστε:
Άνετα ρούχα.
Ένα στρωματάκι για γυμναστική ή για camping (εάν δεν έχετε δυνατότητα να φέρετε ενημερώστε μας).


🌴 Τι ΔΕΝ χρειάζεστε:
Προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα
Επαφή με τη γυμναστική
Προκαταλήψεις για εσάς ή για τα άλλα

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *